Udskriv

Studievejledningen

Studievejledningen på Ribe Katedralskole varetages af Lise Vind Petersen, Allan Gade Jacobsen, Dennis Windfeld og Vita Nielsen. Lise, Allan, Dennis og Vita vejleder eleverne i forhold til alt, hvad der har med gennemførelsen af uddannelserne (STX, HHX, EUD, EUX, EUS og HF) på Ribe Katedralskole at gøre. Formålet med vejledningen er, at den enkelte elev fuldfører den valgte uddannelse med størst mulig fagligt og personligt udbytte. Orientering om videregående uddannelser varetages af det regionale vejledningscenter Studievalg Sydjylland. Læs mere om Studievalg i menuen til venstre. 

aj
Allan Gade Jacobsen (AJ)
aj@ribekatedralskole.dk
lp
Lise Vind Petersen (LP)
lp@ribekatedralskole.dk
dennis windfeld
Dennis Windfeld (DW)
dw@ribekatedralskole.dk
vn
Vita Nielsen (VN)
vn@ribekatedralskole.dk
 
 
 

Du kan komme i kontakt med en studievejleder på kontoret på første sal i villaen, hver dag i 3. og 4. lektion (kl. 9.45 - 11.15).

De aktuelle træffetider finder du her:  Efterår 2019

Studievejlederne træffes per telefon ved at ringe til skolen (75 42 02 66) og bede om studievejledningen. Uden for kontortid kan studievejlederne kontaktes per e-post på ovenstående adresser eller fælles på studievejleder@ribekatedralskole.dk

Studievejlederne vejleder eleverne i forhold til alt, hvad der har med gennemførelsen af uddannelserne (STX og HF) på Ribe Katedralskole at gøre. Formålet med vejledningen er, at den enkelte elev fuldfører den valgte uddannelse med størst muligt fagligt og personligt udbytte eller støttes til at vælge en anden uddannelse.